Nemáme žádné volné štěňátko

Všechna štěňátka jsou v nových domovech a další štěňátka v naší CHS neplánuji.

Očekávaný vrh "B"

Netrpělivě očekáváme příchod štěňátek, která by se měla narodit +/- 26.1.2021. Počet štěňátek bude pro mě samotnou velké překvapení. Držte nám palce, ať vše dobře dopadne.

Odkaz ZDE.

ILLY

ILLY Tajemství Karpat se narodila 23.4.2017 a je náš nový člen rodiny, dovezli jsme si ji domů 18.6.2017. Illy je Tapíkova dcera a už teď jde vidět, že povahově bude celý táta heart. V novém domově se velice dobře aklimatizovala, rychle se učí. Postupně budu přidávat další novinky.....foto z prvních dnů zde.

Tapík testován na gen dlouhosrstosti

Tapíka jsme otestovali na gen dlouhosrstosti. Výsledek z laboratoře Genomia naleznete zde a je negativní smiley. Tapík je tedy oficiálně krátkosrstý a žádný gen dlouhé srsti nenese.

Hony 2016/2017

Už se pomalu těšíme na hony.....

Štěňátka MOK

Pokud máte zájem o štěňátko maďarského ohaře, tak určitě kontaktujte CHS Z KYJOVIC. 22.3.2016 se jim totiž narodilo 8 štěňátek. Otcem je náš hrdý Tapík :).

Kontakt na paní Jarolimovou:

E-mail: m.jarolimova@seznam.cz
Tel.: 739 078 755
http://www.zkyjovic.estranky.cz/clanky/kontakty.html

Novinky v roce 2015

Naši smečku jsme rozšířili o dalšího člena- dvounohého a díky tomu jsem neměla čas aktualizovat stránky. Jinak maďarského ohaře můžu k dětem doporučit na 100%, jsou to velké chůvy. Oba naši psi malou milují a chrání ji. Pokud by měl někdo zájem o štěňátko, tak s tím souvisí další zpráva a to ta, že Tapík bude otcem. Včera nám tuto výbornou zprávu sdělila majitelka Bory Tajemství Karpat, takže pokud uvažujete o tomto úžasném plemenu, tak si štěňátko rezervujte co nejdříve, k odběru budou štěňátka na jaře 2016. Kontakt a informace napíši níže.

Evropská výstava psů

Na Evropskou výstavu psů, která se konala v neděli 26.10. v Brně jsem přihlásila Tapíka. Bohužel jsem ho nemohla předvádět, ale mockrát děkuji za pomoc Aničce z CHS Of Nettlefield. Tapík vybojoval za třídu pracovní V4/8. Jeho syn Fram Tajemství Karpat V1, CAJC, BOS, Evropský vítěz mladých, Crazy Tajemství Karpat byl ohodnocen jako výborný z 11 psů.

FRAM Tajemství Karpat- lovecké zk.

FRAM Tajemství Karpat jako 15.měsíční splnil poslední podmínku chovnosti.
16.8.-17.8.2014 se zúčastnil loveckých zkoušek- Pohár OMS Karviné, které složil bravurně v I. ceně ( PZ+ZVP CACT) s celkem 371 body, nos 4.

Moc moc gratulujeme. Je to neskutečný úspěch na tak mladého psa!
 

4 Summer night dog shows Split

Letos se z rodiny Köfalmentiů zúčastnil výstavy ve Splitu Fram Tajemství Karpat. V kruhu byl všechny 4 dny, tedy od 24.7.-27.7.2014. Výsledky, kterých dosáhl jsou naprosto ohromující na tak mladého psa. 24.7.: V1, CAJC, BOJ, BOB, 25.7.: V1, CAJC, BOJ, 26.7.: V1, CAJC, BOJ, BOB,  27.7.: V1, CAJC, BOJ. Fram se tedy kromě českého a slovenského junior šampiona stal také chorvatským!

Stránky